Rabu, 10 September 2014

a pasūtījumiem vai v

ExtremeDesign Export Trading ir Fashion Jewelry Export Company, kas atrodas Cebu City, Filipīnas. Mēs izgatavojam, ražot un montēt modes Jewelries, dāvanu posteņiem, windchimes un jebkādu rokdarbu Extreme Dizaina un mājas dekoratīvus priekšmetus veida izgatavots no vietējiem materiāliem, piemēram, jūras čaumalas, koka, kokosa, kaula, raga, akmens, Buri, bambusa un citi dabiskie materiāli.

Mēs esam bijuši šajā biznesā kopš 1998.gada piegādātājs mūsu vietējā teritorijā, un tagad paplašinot uzņēmējdarbību eksportē augstākā labuma Filipīnu amatniecības un modes aksesuāri, kas ir ļoti projektētas un piemērota visiem stiliem un modes pasaulē.

Mums ir padarīt labāko un unikālu dizainu šodienas tirgū un ir ļoti konkurētspējīgas cenas, kas tiks piedāvātas speciāli apjoma pasūtījumiem vai vairumtirgotājiem. Mēs stingri ievērot kvalitātes kontrole attiecībā uz mūsu gala produktiem, lai kalpotu labāko un iegūt lielāku apmierinātību ar mūsu ārvalstu pircējiem. Mēs arī pielāgot dizainu tikai par jums. Vienkārši nosūtiet mums bildes jūsu dizainu un specifikāciju citāts.

ExtremeDesign Export Trading (Edet) ir uz mūžu, labāk izbaudīt un novērtēt to. ImageThrough lēcu sociālās vienlīdzības, ImageEDET apvieno cilvēkresursus projektēšanu konceptualizāciju, ražošanu un tirdzniecību, lai tiktos ar citiem, kuru atzinību un novērtējot šo dizainu nodrošina nepieciešamo iespējas dabas un cilvēku resursus, lai nāk kopā, lai viens otru.

No modes aksesuāri uz mēbelēm un citiem mājas dekori, Edet tika organizēts, lai katram dzīvē gan individuālus, gan mājas uzlabojumus, lai parādītu, ko dzīve tur šiem dizainu jūsu personiskās rotas, gan aprūpes un vērtību jums dot, lai jūsu mājās.

Tādējādi, ja modeļi atbilst gan funkcionalitāti un skaistumu, personīgās aprūpes ne tikai uzlabot savu identitāti, bet arī māju izpaužas pārveidots mājās!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar